Štampano izdanje


Serbian Yellow Pages jedna je od najtraženijih knjiga medju ljudima srpskog govornog područja koji žive i rade u Čikagu. Ova publikacija sadrži najveću bazu podataka vezanih za svakodnevni život u SAD, a osim informativnog, obiluje tekstovima obrazovnog sadržaja. Na taj način, Serbian Yellow Pages pomaže našim ljudima da se, sa jedne strane, što jednostavnije prilagode životu u novoj sredini i uspostave što bolje poslovne kontakte, a sa druge, da očuvaju svoju bogatu tradiciju i kulturu.


Serbian Yellow Pages deo je International Yellow Pages-a koji okuplja vise od 50 miliona firmi različitih delatnosti. Štampano izdanje Serbian Yellow Pages-a dobija se besplatno. Knjiga izlazi jednom godišnje (jun), a prvo izdanje pojavilo se 2000. godine.

Knjiga se može naručiti poštom i online preko naše web stranice i u tom slučaju kupac pokriva troškove poštarine.

Cenovnik i dimenzije oglasa u štampanom izdanju možete videti ovde.

Najnovije izdanje!

NARUČITE KNJIGU ONLINE

Sa ciljem da svako domaćinstvo sa srpskog govornog područja poseduje po jedan primerak publikacije, kompanija Serbian Yellow Pages pokrenula je akciju "Jedna kuća – jedna knjiga". To znači da svi oni koji žele da imaju knjigu treba da pošalju svoje adrese Serbian Yellow Pages-u kako bi im se ubuduce uručio primerak knjige.

Serbian Yellow Pages štampa se u Čikagu:
Des Plaines Publishing Company,
1000 Executive Way,
Des Plaines, IL 60018-1502.