Zanimljivosti


Novak u noćnom životu Los Anđelesa

05. 2017.
Novak u noćnom životu Los Anđelesa

Drugi teniser na svetu rešio je da se nakratko od tenisa odmori u Gradu anđela, gde su ga američki paparaci i slikali tokom odlaska na večeru sa prijateljima.

Novak Đoković je teško podneo poraz od Nika Kirjiosa u četvrtfinalu turnira u Akapulku. Vidno nervozan je bio i na konferenciji posle meča, ali mu niko nije to uzeo za zlo, budući da porodica Đoković očekuje prinovu. 

Boravak u Meksiku Novak je iskoristio da nekoliko dana provede u Kaliforniji, tačnije u Los Anđelesu, ali ovog puta njegova supruga nije sa njim. Jelena Đoković nije pratila Novaka u Akapulko, a nije mu se pridružila ni na odmoru u Los Anđelesu, pa je Novak na večeru otišao sa prijateljima.

Ležerno obučen i mnogo bolje raspoložen nego posle susreta sa Kirjiosem, Novak se osmehivao paparacima dok je s drugom ulazio u restoran. Zanimljivo je da je prošle godine u isto vreme u Los Anđelesu bio na večeri sa lepom holivudskom glumicom Dipikom Padukone.

Jelena se ovog puta nije pridružila Novaku jer ima previše obaveza oko restorana "Ekvita", kao i Fondacije Novak Đoković, na čijem se čelu nalazi, a posvećena je i uređivanju magazina "Original". Tako se lepa Noletova supruga pohvalila poslednjom naslovnom stranom na kojoj se nalazi Hju Džekman, dok je Nole večerao u Los Anđelesu.

A nedavno je za emisiju "Kao sav normalan svet" Novak rekao:

- Dok se Stefan nije rodio, meni je tenis bio broj 1. Svi su radili oko mene, žrtvovali se za mene i moje uspehe, i odjednom se to promenilo. Nije da to nisam želeo, baš suprotno. Jer, nije suština da se sve vrti oko vas celog života. Trudio sam se da uzvratim tu pažnju i ljubav i žrtvu ljudi koji me okružuju. Nisam više sam, imam sina, suprugu, porodicu, i izuzetno sam zahvalan na blagoslovu da budem otac. Sad sam u fazi u kojoj se trudim da budem najbolji mogući muž, otac i teniser. To jeste zahtevno, ali ne i nemoguće. Svako se trudi da bude najbolja verzija sebe. Tako je slučaj i sa mnom - poručio je Novak.

Izvor: Blic

Dodajte komentar Postojeći komentari (0)
Pretraživanje zanimljivosti ć č ž š đ
Tip pretrage:
Samo naslove i podnaslove
Kompletna pretraga