Zanimljivosti


Modna revija za obnovu srpske crkve u Njujorku

02. 2017.
Modna revija za obnovu srpske crkve u Njujorku

Modna dizajnerka Marina Mićanović predstaviće novu kolekciju 24. aprila, u Njujorku, što će joj biti treće predstavljanje u centru svetske mode

Modna dizajnerka Marina Mićanović predstaviće novu kolekciju 24. aprila, u Njujorku, što će joj biti treće predstavljanje u centru svetske mode. 

Posle dva zapažena učešća na Nedelji mode u Velikoj jabuci, ovoga puta revija ima humanitarni cilj, a to je obnova Crkve Sveti Sava u Njujorku, koja je izgorela u požaru prošle godine. Ovo prelepo zdanje bilo je jedno od značajnih obeležja grada, pa su se u cilju obnove okupili ne samo predstavnici srpske zajednice, već i drugi stanovnici Njujorka.

Revija će se održati u ekskluzivnom prostoru Domenico Vacca na Menhetnu, a nakon nje biće aukcija na kojoj će se sakupljati sredstva za obnovu crkve Sveti Sava. Ovom događaju podršku su pružile mnogobrojne modne kompanije, među kojima su Estee Lauder, Calvin Klain, Bloomingdales...

- Kolekcija je spremna, ostale su još samo finese i uskoro pakujem kofere i krećem za Njujork. Desetak dana pre revije ću završiti i slike za modni editorijal - kaže naša dizajnerka. U novoj kolekciji dominiraju bela, crna i roze boja, materijali su prirodni, a najviše je zastupljena svila.

Izvor: Novosti

Dodajte komentar Postojeći komentari (0)
Pretraživanje zanimljivosti ć č ž š đ
Tip pretrage:
Samo naslove i podnaslove
Kompletna pretraga